Căutând un spațiu generos și confortabil pentru a vă caza în grup sau cu familia? Camera triplă de la Pensiunea & Restaurant Gentiana este răspunsul ideal. Situată în mijlocul frumuseților Văii Doftanei, această cameră este perfectă pentru cei care călătoresc în trei sau pentru familii cu un copil.

Concepută cu o atenție deosebită la detalii, camera triplă emană o atmosferă caldă și primitoare, beneficiind de o arhitectură rustică specifică zonei. Cele 8 camere confortabile vă garantează un somn adânc și odihnitor, în timp ce mobilierul din lemn adaugă o notă autentică și tradițională spațiului.

Dotările camerei sunt gândite pentru a vă oferi tot confortul necesar: acces la internet Wi-Fi de mare viteză, televizor pentru serile relaxante și grup sanitar propriu cu cabină de duș modernă. Baile, spațioase și bine amenajate, vin cu toate facilitățile pentru a vă asigura un început de zi revigorant.

La Pensiunea Gentiana, fiecare colț este o invitație la relaxare și redescoperire. Camera triplă este o oază de liniște și confort, așteptându-vă să experimentați farmecul unui sejur autentic în inima naturii. Vă așteptăm cu ospitalitate și cu promisiunea unei experiențe de neuitat!

Nr. camere: 8 camere

Camere: 102, 104, 106, 108, 109, 110, 111, 112

Dotari camere

  •  Cabina dus
  •  Grup sanitar propriu
  •  Internet / Wi-Fi
  •  Pat matrimonial
  •  Paturi single
  •  TV

Dotari Baie
Baile sunt spatioase, complet utilate si decorate modern. Fiecare baie este dotata cu: produse cosmetice, cada sau cabina de dus.